Tuin 

Ik moest nu echt bladluis bestrijden!

j14709 logo (1)Spijtig maar waar! Ik moest bladluis bestrijden. Na een lange tijd plezier te hebben gehad met de kweekkasten in mijn tuin ben ik er afgelopen week achtergekomen dat ik bladluis in de kast heb. Balen natuurlijk want ik wist totaal niet hoe dat ik er vanaf kon komen. Giftige sproeiers wilde ik niet gebruiken omdat ik er groenten aan het kweken ben dus werd het tijd om eens iets anders te vinden. De medewerkers van Grow Expert zijn toch echt mijn redder in nood. Hun hebben ervoor gezorgd dat ik met een vorm van gaas het bladluis kan bestrijden. Jammer genoeg ben ik wel een paar planten verloren daardoor maar hopelijk is het nu verdwenen en kan ik weer genieten van mijn planten in de kassen.

Dankzij goede hulp heb ik mijn groenten kunnen redden.

In de eerste instantie wist ik niet hoe dat ik van het probleem af kon komen tot een vriend mijn erop heeft gewezen dat ik eens moest kijken bij Grow Expert naar bladluis bestrijden. Daar heb ik gaasvliegen gevonden die mij van het probleem af hebben geholpen. De larven van deze vliegen eten als het ware het bladluis van het blad af waardoor je van het probleem af kan komen. Sinds dat moment genieten we weer met volle teugen van onze kweekkasten.

Gerelateerd