Tuin 

De Wicker loungeset veranderde mijn tuin!

Leuk je hier weer te treffen! Ik ben er natuurlijk super blij mee dat het eindelijk weer een beetje warm wordt en daarom ben ik in de tuin aan de slag gegaan. Zodra het weer lekker weer wordt ga ik altijd meteen de tuin in en geniet ik van de zon. Ik wil dan natuurlijk wel dat mijn tuin er perfect bijligt en daar doe ik dan ook erg mijn best voor. Elk jaar probeer ik mijn tuin net weer een beetje mooier maken en dat lukt best wel goed! Dit jaar wil ik een plekje creëren waar ik heerlijk in de zon kan zitten, daarom ben ik op zoek gegaan naar een loungeset. Mijn buren hadden een erg mooie set staan en daarom heb ik hun om advies gevraagd. Mijn buurman vertelde me dat ze een Wicker loungeset hebben en dat die erg goed beviel.

Een echte top aankoop

Toen ik dit van mijn buren hoorde ben ik meteen naar de website van Tuinmeubel gegaan en hier zag ik de Wicker loungeset staan. Omdat mijn buren er zulke goede verhalen over vertelde heb ik hem maar meteen besteld. Inmiddels heb ik hem al in de tuin staan en ziet het er echt super uit. Mijn buren vinden het ook leuk dat ik naar ze geluisterd heb en binnenkort komen ze gezellig wat drinken bij mij in de tuin.

 

Gerelateerd