Tuin 

Een houten zwembad voor mijn ouders

Al een tijdje hebben mijn ouders het over een houten zwembad. En nu de zomer is begonnen willen ze er vaart achter zetten. Zij vroeg aan mij of ik hun wilde helpen. Natuurlijk ben ik de beroerdste niet. Met mijn ervaring van blogs lezen en schrijven ben ik opzoek gegaan naar de juiste website. Dat viel niet mee. Er zijn namelijk erg veel websites waar je zwembaden kan kopen. Uiteindelijk kwam ik toch ergens terecht wat mij aansprak. Een hele mooie website en met veel zwembaden. Deze website zouden mijn ouders wel eens goed kunnen gebruiken dacht ik. Ik zag ook dat ze niet alleen zwembaden verkochten. Ze hadden bijvoorbeeld ook stoombaden en sauna’s, misschien handig voor later.

Mijn ouders zijn tevreden

De website waar ik het nu over heb is bodyfit.nl. Een website waar dus veel zwembaden op staan. Ik besloot om verder te kijken. Mijn ouders wilde het liefst een houten zwembad. Gelukkig hadden ze dat ook. Ik heb een mailtje verzonden naar de bodyfit.nl om erachter te komen wat de prijzen zijn. Ik kreeg al snel een antwoord en dat antwoord beviel mij. De zwembaden waren erg voordelig. Tijd om dit aan mijn ouders te laten zien. Zij waren onder de indruk. Ze hadden al snel een keuze gemaakt. Ik heb alles voor ze geregeld, dat was eigenlijk maar een simpel belletje naar dit bedrijf. De rest werd allemaal door hun geregeld. Waaronder het installeren van het bad. Volgens mijn ouders verliep dat erg snel. Nu kunnen zij lekker genieten in het water van het warme weer.

Gerelateerd