Decoraties 

Wees origineel met Plak het zelf raamstickers

plakhetzelf-logo-raamfolie-1000Hallo allemaal, wat leuk dat jullie de tijd hebben vrij genomen om weer eens een artikel van mij te lezen. Ik kan met trots melden dat ik de laatste tijd steeds meer lezers op mijn pagina krijg. Dit geeft mij echt een goed gevoel, bedankt daarvoor. Ik kan dus aannemen dat jullie mijn blogs interessant vinden, of in ieder leuk vinden om te lezen. Een van de redenen waarom ik deze blogpagina gestart ben ik om jullie van adviezen te voorzien. Ik vind het leuk om op de hoogte te blijven over alles wat met wonen te maken heeft. De dingen waarvan ik denk dat jullie er iets aan hebben deel ik direct met jullie. Wanneer jullie dan ook weer tips voor mij hebben, hoop ik dat jullie dit ook melden. Ik vond het zelf eerst altijd lastig om een goede website te vinden. Het aanbod tegenwoordig is immers zo groot. Hoe moet je nou weten waar je het best iets kan kopen. Gelukkig ga ik jullie hier vandaag een handje bij helpen. De meeste van jullie zullen wel weten wat een muursticker is, maar deze kun je heel divers gebruiken, bijvoorbeeld in jouw woonkamer. Plak het zelf raamstickers is zo’n firma waarbij je dit kunt kopen. Ik heb hier in het verleden al een wat besteld en dit beviel mij heel goed.

muurstickers_lantaarnpaal_vogels_01-200x150

Een site om te onthouden

muurstickers_vogels_01-200x150Ik stel gewoon eens voor aan jullie om hier zelf eens een kijkje te gaan nemen. Het is echt een leuke site, waar je veel inspiratie op kunt doen. Je hebt een heel groot aanbod aan muurstickers, deze kun je zelf naar grootte selecteren. Wat ik uniek vind aan Plak Het Zelf is dat je zelf een ontwerp kunt maken. Plak het zelf raamstickers kun je op deze wijze origineel gebruiken. Zo kun jij je eigen twist geven aan jouw woon- of slaapkamer.

 

 

Gerelateerd