sfeervolle verlichting door www.ledstripxl.nl

logo (5)Voor mijn beroep heb ik veel te maken met huizen en inrichtingen van de huizen. Zo hebben klanten mij wel eens gevraagd of ik ze advies kon geven over de inrichting van hun nieuwe huis die ik ze verhuurde. Een tijdje geleden kwam een klant naar mij toe die graag advies zou willen hebben over de verlichting van hun woning, wat eventueel het mooiste en goedkoopste is. Aangezien ze een redelijk groot huis hadden was het natuurlijk belangrijk dat dat goed verlicht werd, maar het moest niet te duur worden. Na een tijdje rond zoeken op het internet kwam ik uit bij de site www.ledstripxl.nl en ben ik eens gaan kijken op hun website wat ze allemaal te bieden hadden en of dat was wat we zochten.

Nieuwe uitstraling 1mKoudWit120LED-_3

Nadat ik met de klant had bekeken wat er allemaal beschikbaar is heeft hij overlegd met zijn gezin of zij het er mee eens waren, nadat hun er ook akkoord mee gingen hebben ze de verlichting allemaal besteld via de website. Na een paar dagen hadden ze alles netjes binnengekregen, het werd zelfs gratis verzonden omdat ze een bestelling boven de honderd euro hadden. Ze waren enorm tevreden over de service en kwaliteit van het bedrijf en van de verlichting zelf. Ze hebben meteen alle verlichting laten installeren en aanbrengen zodat ze konden zien hoe mooi het resultaat zou zijn. Ik kreeg al meteen een telefoontje dat ze er helemaal weg van waren, het was prachtig en heel sfeervol om te zien, ze raden het iedereen aan die nog een goede en sfeervolle led-verlichting nodig hebben.CoolWhite60LEDWPYellowPCB-54

Gerelateerd