Voor je planten moet je bij de tuinplantenwinkel zijn!

Ik doe dan wplantje3el erg veel voor in mijn huis maar een mooie tuin vind ik ook erg belangrijk. Ik wil er eigenlijk voor zorgen dat mijn huis en tuin er super bij liggen. Ik doe dan ook erg mijn best en ik denk dat er altijd wel ruimte voor verbetering is. Ik krijg vaak leuke complimentjes en dit doet mij goed. Pas geleden kwam mijn broer op bezoek en hij vertelde dat hij vond dat mijn huis erg mooi ingericht was. Het was volgens hem erg gezellig in mijn huis en hij vond mijn banken ook erg mooi. Hij was al een tijdje niet meer bij mij thuis geweest en aangezien ik het nodige veranderd had liet ik hem alle veranderingen even zien. Ik was erg benieuwd wat hij van mijn tuin vond aangezien ik mijn bloemen bij de tuinplantenwinkel koop en ik erg enthousiast was over mijn tuinplanten.Plantje2

Een erg mooie tuin

Toen wij mijn tuin inliepen viel hem meteen iets op, hij vond dat de planten in mijn tuin erg mooie kleuren hadden. Ik heb namelijk erg veel planten in mijn tuin staan en dat beviel hem wel. Hij vroeg zich af waar ik mijn planten gekocht had, ik vertelde hem trots dat ik mijn planten bij de tuinplantenwinkel gekocht had. Hier kan je erg veel mooie planten kopen voor leuke prijsjes. Dit leek hem ook wel wat en hij gaat er zelf ook even kijken.plantje1

Gerelateerd