Schaf nog voor 1 mei bij Holland Warmte een Remeha Calenta aan

31Vandaag doe ik een tip van de hand waar je snel bij moet zijn. Je hebt namelijk nog tot 1 mei aanstaande om een zeer voordelige cv ketel aan te schaffen. Niet alleen omdat de Holland Warmte Remeha Calenta van zichzelf al heel energiebesparend is, hetgeen je wel zult merken op je energierekeningen, maar ook omdat er een fikse korting geldt van zowel Holland Warmte als van Remeha uit.

Dubbel korting op de Remeha Calenta

32Laat me beginnen bij het duurzame karakter van deze cv ketel. Dit model, de Remeha Calenta, is namelijk de meest energiezuinige in het segment, aangezien het een zeer hoog rendement weet te behalen. Gebruik je er namelijk de iSense thermostaat bij (die je ook nog eens gratis bij je aanschaf ontvangt!), dan wordt een rendement van maar liefst 91,4 procent behaald, hetgeen erg hoog is, zelfs in vergelijking met andere HR (hoog rendement) ketels.

Dan de kortingen, want die ontvang je van beide partijen. Van Holland Warmte ontvang je op de Remeha Calenta een korting ter ere van het vijftigjarig bestaan van de organisatie, hetgeen ze groots vieren. Zoals hieronder goed te zien in de prijzenlijst, is het nu de tijd om die kortingen te pakken!

33

Temeer omdat de korting van Remeha zelf uit, namelijk een afprijzing van tachtig euro wegens het tachtigjarig bestaan van het bedrijf, maar tot 1 mei aanstaande geldt. Heb je dus een nieuwe cv ketel nodig, dan is dit misschien doorslaggevend voor je en zeker iets om in overweging te nemen!

 

Gerelateerd