Plakhetzelf muurstickers: er is voor mij geen betere

Sinds kort ben ik met mijn partner en kinderen naar een nieuwe woning verhuisd. We hebben het hier prima naar onze zin. Voor ons allemaal is het een prachtige overgang: van een huurwoning naar een plekje voor onszelf. Daarom willen we het graag gelijk goed aanpakken. We zijn inmiddels klaar met de grote verbouwingen en maken ons op om de decoraties en accessoires in onze woning te verzorgen. We willen graag een gevoel creëren dat iedereen zich er op z’n gemak voelt. Daarom heb ik alvast vele decoratie blogs gelezen op inspiratie op te doen. En ik moet zeggen: ik ben helemaal overtuigd geraakt van muurstickers. Het schijnt dat Plakhetzelf muurstickers aanbiedt. Hierop attendeerde een vriend me op. Ik heb gelijk een kijkje genomen en ik ben ervan overtuigd geraakt dat zij mijn partner zullen worden in muurdecoratie. Ik denk dat ik gelijk al voor de aankomende kerst een bestelling bij hun plaats met muurdecoratie die inspeelt op winterse taferelen, om de kerstsfeer nog eens goed te benadrukken. Zo wordt het gelijk gezien als een warm welkom voor gasten tijdens ons kerstdiner dat we ieder jaar organiseren voor familie en vrienden. Wat vinden jullie van muurdecoratie? Zijn jullie ook helemaal fan?

thumbs_muursticker-home-sweet-home raamfolie-plakken-plakhetzelf-logo-korting

Gerelateerd