Techniek 

Euro-Techniek: specialist voor plastic spuitgieten

M398-16Euro-Techniek is een bedrijf dat al vele jaren gespecialiseerd is in het produceren van diverse soorten producten door middel van plastic spuitgieten. Zo heeft het bedrijf een grote spuitgieterij, waar diverse technische oplossingen uitgestald staan om allerlei soorten producten te produceren door middel van spuitgieten. Door de jarenlange ervaring van de medewerkers van Euro-Techniek, kan men bijna alles maken in de spuitgieterij. Wat je ook nodig hebt en van welk materiaal het ook moet zijn: Euro-Techniek kan je helpen om het betreffende product waar je naar op zoek bent te produceren.

diverse_spuitgietproducten_175Waarom Euro-Techniek?

Als je op zoek bent naar een bedrijf dat jou kan helpen met het produceren van diverse producten door middel van spuitgieten, kun je bij diverse professionals terecht. Een belangrijke reden om andere bedrijven links te laten liggen en te kiezen voor spuitgieten, is het feit dat Euro-Techniek zich al vanaf 1962 heeft gespecialiseerd in spuitgieten. Geen bedrijf dat zomaar wat doet, maar een bedrijf dat alle ins en outs met betrekking tot spuitgieten weet en deze ins en outs gebruikt om de beste producten te ontwikkelen door middel van spuitgieten.

sip_orion_135Voorbeelden van projecten

De wereld van plastic spuitgieten brengt vele mogelijkheden, zoals het produceren van onderdelen van machines, kabelbehuizing en medische apparatuur. Wat je ook nodig hebt: je kunt Euro-Techniek om advies vragen. Euro-Techniek is namelijk niet alleen gespecialiseerd in spuitgieten, maar kan ook helpen met het ontwikkelen van gereedschap en het stampen van diverse materialen met behulp van indrukwekkende machines.

Gerelateerd