My Palm ShopTuin 

Koop jouw eetbare plant bij My Palm Shop

Tegenwoordig is het mega hip om biologisch, puur en gezond te eten en hoe is dat nu makkelijker dan de eetbare planten van My Palm Shop. Zo verbouw jij binnen no-time het puurste fruit, gewoon lekker thuis.

Nieuwe fruitsoorten

My Palm ShopNaast de gebruikelijke kiwi en blauwe bes verkoopt My Palm Shop nog een hoop andere minder bekende soorten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Rode kiwi
  • Blauwe honingbes

Ook heel erg leuk voor kinderen die niet zo graag fruit lusten. Het is toch een stuk leuker om fruit te eten als je er zelf voor gezorgd hebt en het vanaf het begin af aan hebt zien groeien. De plantjes zijn niet duur dus ook ideaal voor kinderen om te oefenen met tuinieren. Ook voor volwassenen is het erg leuk om te doen, je kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om allemaal nieuwe soorten fruit te gaan proberen. De meeste onbekende fruitsoorten verkopen ze niet eens in de supermarkt, maar zijn wel mega lekker. Om de levensduur van de planten te garanderen wordt het aangeraden om ze bijvoeding te geven, deze kun je ook gemakkelijk bestellen op de webshop.

Gemakkelijk thuisbezorgd

Je kunt natuurlijk naar het tuincentrum gaan, maar het aller makkelijkste is natuurlijk om het te My Palm Shoplaten thuisbezorgen. Hier zitten geen hoge kosten aan verbonden en het duurt (bij kleine planten) maar 1-2 werkdagen. De keuze is enorm, naast de keuze aan eetbare plantsoorten kun je ook het formaat van verschillende planten kiezen. Wil je bijvoorbeeld een hele kleine citroenboom van 60-80 cm dan is dat mogelijk, maar je kunt ook een boom kopen van meer dan 2 meter hoog. Neem dus snel een kijkje op de site!

 

Gerelateerd