Wonen 

Hoogwaardige etagevloeren vind je bij Anera

Vrijwel ieder bedrijf heeft er een: een magazijn. Uiterst handig natuurlijk, maar op de een of andere manier raakt ook zo’n magazijn binnen de kortste keren overvol. Verhuizen naar een groter pand is dan een optie, maar gelukkig biedt Anera vloeren nog een tweede oplossing. Wij plaatsen namelijk eenvoudig kwalitatief hoogstaande etagevloeren bij je in het pand waardoor soms je opslagruimte zelfs kan verdubbelen. Bij ons kun je terecht voor het kopen van zulke demontabele etages, maar ook wanneer je op zoek bent naar een tijdelijke oplossing zijn er genoeg mogelijkheden. Zo bieden wij je bijvoorbeeld de mogelijkheid om onze producten voor een bepaalde tijd te huren.

Een passende oplossing voor ieder opslagprobleem

Voor ieder opslagprobleem is wel een oplossing te verzinnen, vinden we bij Anera. Om ervoor te zorgen dat we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn, hebben we ervoor gezorgd dat het gehele productieproduct zich binnenshuis bevindt. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van leveranciers en producenten en kunnen we je altijd vooruithelpen. Door onze jarenlange ervaring zijn we specialist geworden op het gebied van dit soort vloeren waardoor we immer een oplossing kunnen vinden voor de problemen waar je tegen aanloopt.

Kennis van kwaliteit

Bij Anera stellen we jouw veiligheid en de veiligheid van je medewerkers voorop. Daarom maken we alleen maar gebruik van hoogwaardige materialen die begeven onder druk. Ons CE-keurmerk onderstreept onze passie voor kwaliteit. Al onze producten voldoen volledig aan alle veiligheidseisen en wetgeving. Zo weet je zeker dat je een hoogwaardig product aanschaf.

Gerelateerd