Tips 

Vastgoed kopen en verkopen

Heb je een spaarrekening die elk jaar oploopt maar vind je in aandelen handelen te spannend? Bekijk dan eens de optie om in vastgoed te handelen. Vastgoed is meestal een redelijk stabiele markt en verschillende markten zullen de komende tijd alleen maar in prijs stijgen waardoor het zinvol is om nu in te kopen.

De huizenprijzen in de steden Amsterdam en Rotterdam blijven maar stijgen en zullen nog geruime tijd niet hun plafond hebben bereikt. Tel daarbij de komende Brexit op, waarbij veel multinationals London voor Nederland zullen verruimen, bij op en je zal zien dat investeren in vastgoed een bruisende business is.

Heb je al vastgoed en wil je komende tijd wat vastgoed verkopen dan is het daar een goede tijd voor. Je zou nog een half jaartje kunnen wachten tot de prijzen meer zijn gestegen maar ook nu zal je vast de investering dubbel en breed eruit kunnen halen.

Het is makkelijk om een inloopavond of rondleiding voor gegadigden te organiseren. Laat polsbandjes bedrukken in verschillende kleuren die mensen aandoen om de verschillende groepen uit elkaar te houden. Natuurlijk kan je bij Maxilia ook andere handige producten laten bedrukken. Aan het eind van de dag weet je precies aan welke groep of welke persoon je jouw vastgoed wilt verkopen.

Vastgoed kan je kopen als een soort van lening met rente. Immers je hebt je geld aan de kant gezet door het te investeren en bij stijgende huisprijzen geldt de stijging als je rente. Je kan vastgoed kopen dat jaarlijks weinig stijgt waardoor je geld meegroeit met de inflatie. Dit vastgoed is meestal low risk en als je je geld niet op de bank wilt hebben dan is dit een goede investering.

Daarnaast kan je ook vastgoed opkomen met de hoop dat het heel snel gaat stijgen in waarde in een jaar tijd. Dit kan een pand in Amsterdam zijn dat je opknapt waarna de waarde met 10% stijgt. Het is een makkelijke investering als je makkelijk zulke projecten aankan of eerder hebt gedaan!

Gerelateerd