Certificaat veilig woning

Je hebt was wel eens achter de raam van een winkel of woning een sticker gezien met daarop de woorden politiekeurmerk veilig wonen. Dit houdt in dat de woning beveiligd is met door politie goedgekeurde methode en sloten. Deze sloten worden geplaatst door en slotenmaker Den Haag.

Voordat een slotenmaker Den Haag dit mag doen moet die eerst zelf een certificaat veilig wonen halen. Dit houdt in dat de slotenmaker Den Haag sloten volgens strikte eisen moet plaatsen. De slotenmaker moet hiervoor ook de vereiste certificaten kunnen overleggen. Dan moeten de sloten dat de slotenmaker Den Haag gebruikt ook het politiekeurmerk veilig wonen hebben en aan strikte voorwaarden voldoen.

Het is dus niet zo dat elke slotenmaker Den Haag zomaar het keurmerk van de politie mag gebruiken. Als een inbreker het politiekeurmerk achter een raam ziet loopt die verder. Makkelijker doelwitten is waar inbrekers op uit zijn en niet door slotenmaker Den Haag beveiligde locaties. Het heeft dus een afschrikwekkende effect. Mocht een inbreker toch een poging wagen is de kans heel groot dat due gepakt word. Het duurt namelijk lang om door de goed beveiligde deuren of ramen te komen. In al deze tijd kunnen de buren iets zien of horen. Een inbreker met een beetje verstand zal dan ook de poging niet wagen.

Kijk voor meer informatie op een van de onderstaande websites:

https://slotenmaker-denhaag.nl/

http://a1beveiliging.nl/

https://www.slotenmaker.nu/slotenmaker-den-haag/

Gerelateerd