Huis opkopen

Wil je graag je huis laten opkopen? Het is een gemakkelijk en snelle oplossing voor de verkoop van je woning, maar er zitten wat kanttekeningen bij. Ik heb snelhuisverkopen.nl uitgekozen na meerdere websites te hebben bekeken en vind dit de beste. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van vastgoed en al meer dan tien jaar actief. Hieronder laat ik je zien waarom ik voor hen kies.

De prijs

In de regel krijg je bij een huizen opkoper niet de hoofdprijs. Want immers, handel is handel. Maar daarbinnen zijn ook verschillen per bedrijf. Snelhuisverkopen.nl geeft aan dat ze na een gratis taxatie een bod doen tussen de 75 en 85 procent van de waarde. Dat is naar mijn mening een mooi percentage en zo heb je nog onderhandelingsruimte.

Procedure

Bij snelhuisverkopen.nl bestaat de procedure uit maar drie eenvoudige stappen. Die beschrijf ik hier onder kort;

-Je vult het aanvraagformulier in of belt.

-Er komt geheel vrijblijvend en kosteloos een makelaar langs om je huis te taxeren.

-Binnen twee werkdagen krijg je vervolgens een bod. Ga je daar mee akkoord dan is je woning zo goed als verkocht.

Afhandeling

Er wordt een voorlopig koopcontract opgesteld met de gezamenlijk overeengekomen afspraken en de prijs. Er wordt een opleveringsdatum afgesproken en op de dag van overdracht ontvang je vervolgens het netto afgesproken bedrag.

Je hebt geen bijkomende kosten noch zelf werk aan de verkoop bij snelhuisverkopen.nl en daarom zou ik persoonlijk voor hun kiezen. Dus als je overweegt om je woning op te laten kopen dan zou ik hun eens even bellen.

Gerelateerd