Duurzame rozenWonen 

Gele rozen laten bezorgen

De kleur geel staat voor het voorjaar en de mooie warme kleuren van de zon. Een bos gele rozen is dus het perfecte cadeau voor iemand die in het voorjaar of de zomer jarig is. Gele rozen staan voor de vriendschap. Het is dus het ideale geschenk voor iemand die jij bijvoorbeeld wilt bedanken voor de mooie tijd die jullie hebben samen of juist om iemand te bedanken voor een dienst die zij voor jou hebben gedaan. Gele rozen zijn vrolijk en daarmee vrolijken ze ook het humeur van de persoon op. Wanneer iemand door een moeilijke periode gaat, kunnen deze rozen dan ook heel geschikt zijn.

Zakelijk gele rozen gebruiken

Wanneer jij geel in de huisstijl van jouw bedrijf hebt, kun jij gele rozen ook zakelijk heel goed gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag van een medewerker, of een jubileum van iemand. Verder kun je natuurlijk ook het kantoor opfleuren met een mooie bos gele rozen. Zo vrolijk je niet alleen de werkplek van jouw medewerkers op, maar krijg je ook nog eens een mooiere eerste indruk voor eventuele klanten die op bezoek komen. Ook kun je klanten bedanken voor een mooie samenwerking door ze een bos rozen op te sturen. Gegarandeerd dat ze jouw bedrijf niet snel zullen vergeten.

Gele rozen optimaal verzorgen

Door de gele rozen goed te verzorgen, geniet jij optimaal van de rozen. Haal de rozen snel uit de geschenkverpakking en maak een vaas goed schoon. Hoe minder bacteriën in de vaas zitten, hoe minder snel de rozen zullen verwelken. Doe vers water plus de rozenvoeding in de vaas en vul het water regelmatig bij, zodat de gele rozen voldoende water hebben. Verwijder ook de bladeren die in het water hangen, doordat het water hierdoor vuiler kan worden. Dit kan er ook voor zorgen dat de rozen sneller verwelken. Ververs het water en de rozenvoeding na een week voor de beste resultaten.

Gerelateerd