hoe dik is een gietvloerVloeren 

Hoe dik is een gietvloer in je huis 

Ziet je er over te denken om een gietvloer te nemen? Dan heb je waarschijnlijk meerdere vragen. Een van die vragen kan zijn hoe dik is een gietvloer nou eigenlijk? De dikte van een gietvloer varieert, maar is vaak tussen de 0,2 mm en 6 mm. Of je een dikke of dunne gietvloer wilt nemen kan met verschillenden dingen te maken. Als je graag je gietvloer wilt combineren met een vloerverwarming moet je je gietvloer dikker maken. Overleg altijd in de winkel wat voor dikte goed in jouw huis zou passen. 

Een gietvloer is makkelijk schoon te maken 

Fijn aan een gietvloer is dat het makkelijk schoon te maken is. Een gietvloer is bijvoorbeeld prachtig in de keuken. In de keuken wordt het wel ontzettend snel vies. Als je kinderen of huisdieren hebt wordt bijna iedere ruimte een stuk sneller vies. Een gietvloer maak je ontzettend makkelijk schoon. Een gietvloer is een egaal oppervlak. Hierdoor kan je het makkelijk schoon maken. Je kan alleen stofzuigen en dweilen en alle viezigheid is van je vloer verdwenen. Ideaal als je niet houdt van uren bezig zijn met je huis schoon maken. 

hoe dik is een gietvloer

Als je huis er altijd schoon uit moet zien is een gietvloer niet de beste keuze 

Een gietvloer is ontzettend makkelijk schoon te maken. Dit kan een groot voordeel zijn voor mensen die niet zo houden van schoonmaken. Een gietvloer heeft een egaal oppervlakte, wat er voor zorgt dat het makkelijk schoon te maken is. Door het egale oppervlakte blijft al het vuil wel op de vloer liggen. Zeker als het ligt fel schijnt zie je al het vuil en viezigheid wel liggen. Het voordeel is wel dat je het makkelijk weg krijgt. Als je er echt niet tegen kan dat je vloer misschien soms vies oogt, moet je hier wel rekening mee houden. 

Gerelateerd