Vloeren 

Deze pvc merken zijn op dit moment razend populair

De pvc vloer is niet meer weg te denken uit bedrijfspanden maar ook uit huizen. Pvc merken komen als paddestoelen uit de grond omdat dit materiaal zo populair aan het worden is. Daardoor is het soms lastig om het kaf van het koren te scheiden. Met honderden merken weet je natuurlijk niet zo goed waar te beginnen. De merken hieronder zijn in ieder geval populair en hebben veel te bieden, of je nu een vloer zoekt voor een bedrijfspand of huis.

Therdex

Een van de populaire merken van dit moment is Therdex. Dit merk maakt vloeren die zo ontzettend veel op echt massief hout lijken dat je amper het verschil ziet. Wie graag een houten vloer wil maar tegen het onderhoud opziet, zijn de vloeren van Therdex een aanrader. De vloeren zijn comfortabel en mooi maar toch makkelijk schoon te maken en goedkoper dan massief hout in de meeste gevallen. 

pvc merken

Ambiant

Ambiant is zo’n merk dat eigenlijk allerlei vloeren levert: tapijt, vinyl, pvc, parket en meer. Het is een groot merk en daardoor is er qua woonwensen ook een hoop mogelijk met deze vloeren. Ambiant betekent een vloer voor elke woonstijl waarbij de klant kan kiezen op basis van ‘value for money’. Er zit dan ook altijd wel iets tussen dat past binnen je budget, maar ook het duurdere segment vind je bij ambiant. 

Moduleo

Moduleo is een van de meer bekende pvc merken op de markt. Veel mensen die een klein beetje onderzoek hebben gedaan, zijn dit merk inmiddels wel tegengekomen. Moduleo maakt luxe vinylvloeren voor zowel retailers als consumenten. De vloeren van Moduleo zijn bovendien gemaakt van duurzame materialen maar gaan vooral heel lang mee. Het is dus een duurzame keuze op meerdere vlakken. En ze zijn nog mooi ook.

Gerelateerd