Uncategorized 

De wereld wil LED verlichting kopen

Als je een nieuwe lamp nodig hebt zal iedereen tegenwoordig LED verlichting kopen. Deze lampen hebben zich de afgelopen tien jaren zo stormachtig ontwikkeld, dat ze de concurrentieslag met de spaarlamp en de ouderwetse gloeilamp definitief in hun voordeel hebben beslist. Je kunt LED verlichting kopen voor nagenoeg elke toepassing: autolampen, sfeerverlichting, kantoorverlichting, bouwlampen, feestverlichting, etc. De meeste LED verlichting past gelukkig in een ouderwetse fitting. Daardoor is het verwisselen van een oude lamp door een LED lamp erg eenvoudig. Je moet alleen oppassen als je een dimmer wilt gebruiken. Want daarvoor is niet iedere LED-lamp zomaar geschikt.

LED verlichting kopen bij de specialist

Voor een gewoon LED-lampje kun je terecht in de supermarkt, maar speciale LED verlichting kopen doe je het beste online bij de vakman. In de webshops van deze bedrijven kun je zien hoe enorm veel modellen en uitvoeringen van LED verlichting er te koop zijn. Gelukkig wordt er door deze webshops ook uitstekend advies gegeven. Als je zelf niet precies weet door welke LED-lamp je een ouderwetse spaarlamp moet vervangen is daar gemakkelijk achter te komen via de service afdeling. Die is telefonisch, per e-mail of per chat bereikbaar voor vragen.

Het voordeel van LED verlichting kopen

LED verlichting kopen is financieel aantrekkelijk. De lampen zijn weliswaar behoorlijk prijzig, maar het energiegebruik is zo laag, dat je dat tijdens de levensduur van de lampen ruimschoots terugverdient. Specialisten hebben uitgerekend dat je tijdens de 40.000 branduren van een LED lamp meer dan 10 euro aan energie bespaart in vergelijking met een spaarlamp. De besparing ten opzichte van een gloeilamp is nog veel groter. Vooral die grote besparing op de energiekosten is voor veel consumenten een reden om snel over te stappen naar LED verlichting. Ook de lichtkwaliteit speelt echter een rol.

Gerelateerd