beton cire van G-vloeren.nlUncategorized 

Beton ciré, modern stucwerk afkomstig uit Frankrijk

In Frankrijk wordt ervoor het realiseren van een naadloze vloer reeds vele jaren gekeken in de richting van het zogenaamde beton ciré. Voor deze moderne afwerking van stucwerk geldt dat ze in het land reeds vele jaren ontzettend populair is. Die populariteit onder de Fransen (en onder de bezoekers van het land) heeft ervoor gezorgd dat ze ook in andere landen steeds vaker wordt geïmplementeerd in woningen. Dat geldt ook voor ons eigen Nederland. Indien je kiest voor het realiseren van een afwerking met deze vorm van stucwerk kan je dan ook rekenen op een reeks van niet onbelangrijke voordelen. Benieuwd om hier meer over te weten te komen? Dan is het zeker en vast een aanrader om even de rest van de informatie hieronder ook door te nemen.

Een strakke en minimalistische vloer voor in elke ruimte

In eerste instantie maken veel mensen de keuze voor het realiseren van een vloer vervaardigd uit beton ciré omwille van de strakke uitstraling waarover ze beschikt. Voor menig aantal mensen geldt dat ze tegenwoordig in hun woning gebruik maken van een strak interieur. Het spreekt voor zich dat ze de strakke stijl van dat interieur graag door willen kunnen trekken in hun vloer. Het is mede omwille van deze reden dat de populariteit van een naadloos exemplaar door de jaren heen aanzienlijk is toegenomen. Door te kiezen voor een afwerking met dit type stucwerk zal je kunnen vaststellen dat je altijd komt te beschikken over een prachtig ogende vloer die in een ongelofelijk groot aantal verschillende interieurstijlen tot haar recht kan komen.

Uitstekende waterbestendige eigenschappen, zowel binnen als buiten

Eveneens een zeer belangrijke reden waarom heel wat mensen kiezen voor het realiseren van een beton ciré vloer heeft te maken met de uitstekende waterbestendige eigenschappen waarover ze beschikt. Voor heel wat verschillende vloeren die gerealiseerd kunnen worden geldt dat ze niet geplaatst kunnen worden in bijvoorbeeld de badkamer of een andere vochtige ruimte. Dat is het gevolg van het feit dat ze dan zou worden aangetast door het vocht. Dat geldt niet voor een vloer bestaande uit beton ciré. Je zou er zelfs perfect voor kunnen kiezen om deze vloer buiten je woning te realiseren. Let wel, wanneer je dit doet is het wel zeer belangrijk om te controleren of ook de ondervloer over voldoende waterbestendige eigenschappen beschikt.

Gegarandeerd een zeer onderhoudsvriendelijke vloer

De absolute nummer één vereiste die heerst onder veel mensen voor wat het realiseren van hun vloer betreft heeft te maken met de onderhoudsvriendelijke eigenschappen waarover ze dient te beschikken. Het onderhouden van een vloer van G-vloeren.nl is in de praktijk zeer simpel maar tijdrovend. Heel wat mensen zien er dan ook flink tegenop. Dit gezegd hebbende is een goed onderhoud natuurlijk wel vereist wanneer je wil kunnen rekenen op een optimale hygiëne. Hoe dan ook, wanneer jij graag met zekerheid wil kunnen genieten van een echt onderhoudsvriendelijke vloer in jouw huis, zal je tot de conclusie komen dat de keuze voor beton ciré ook door jou al zeer snel kan worden gemaakt.

Gerelateerd