Uncategorized 

Investeer in vastgoed met Corum Vastgoedfondsen

Als je op zoek bent naar een veilige en stabiele manier om te investeren in vastgoed, dan is Corum Vastgoedfondsen zeker het overwegen waard. Dit vastgoedfonds biedt particuliere en institutionele beleggers de mogelijkheid om te investeren in een gevarieerde portefeuille van commercieel vastgoed, verspreid over heel Europa. In deze blog bespreken we alles wat je moet weten over investeren in vastgoed met Corum Vastgoedfondsen.

Corum Vastgoedfondsen is een in Nederland gevestigd vastgoedfonds dat deel uitmaakt van de Franse Corum Group, dat zich richt op vastgoedinvesteringen in heel Europa. Het fonds beheert momenteel een portefeuille van meer dan €2,7 miljard aan vastgoedbeleggingen, verspreid over diverse sectoren zoals kantoren, winkels, logistiek en residentieel vastgoed. Het fonds biedt beleggers de mogelijkheid om te investeren vanaf €1.090 en heeft een verwacht jaarlijks rendement van ongeveer 5,5%.

Voordelen

Een van de voordelen van investeren in Corum Vastgoedfondsen is dat je als investeerder geen directe zorgen hebt over het vinden en beheren van vastgoedinvesteringen. Het fonds heeft een ervaren team van vastgoedprofessionals in dienst dat de vastgoedportefeuille namens de investeerders beheert. Dit betekent dat het fonds de huurcontracten regelt, het onderhoud en de reparaties beheert, en ervoor zorgt dat de vastgoedbeleggingen optimaal presteren.

Een ander voordeel van investeren in Corum Vastgoedfondsen is dat het een relatief lage drempel heeft voor investeerders. Zoals eerder vermeld, kan je al vanaf €1.090 investeren, wat het fonds voor een breed publiek toegankelijk maakt. Bovendien biedt het fonds beleggers de mogelijkheid om periodiek bij te storten, waardoor je je oorspronkelijke investering op een gestage en stabiele manier kunt verhogen.

Risico’s

Het is echter belangrijk om op te merken dat, zoals bij elke belegging, er altijd risico’s zijn verbonden aan investeren in vastgoedfondsen. De waarde van beleggingen kan fluctueren en het rendement is niet gegarandeerd. Het is dus belangrijk om je goed te informeren voordat je beslist om in vastgoed te investeren. Het is bijvoorbeeld raadzaam om de prospectus en andere relevante documenten grondig te lezen en eventueel een financieel adviseur te raadplegen.

Corum Vastgoedfondsen biedt beleggers een veilige en stabiele manier om te investeren in vastgoed, verspreid over heel Europa. Het fonds heeft een ervaren team van vastgoedprofessionals in dienst dat de vastgoedportefeuille namens de investeerders beheert. Met een relatief lage drempel voor investeerders, kan je al vanaf €1.090 investeren, wat het fonds voor een breed publiek toegankelijk maakt. Het is echter belangrijk om te beseffen dat, zoals bij elke belegging, investeren in vastgoedfondsen risico’s met zich meebrengt. Het is daarom cruciaal om je te informeren en eventueel professioneel advies te zoeken voordat je beslist te investeren.

Bron: Corum Investments

Gerelateerd