Woning en Tuin 

Wilt u een ruimere doucheput?

Ik ben een enorme fan van onze badkamer. Dit is werkelijk zo’n fijne plek. Elke ochtend als ik er weer binnenkom geniet ik van de tegels aan de muur en wij hebben een lekkere vloer met vloerverwarming. Zeker als het winter is, is dit ideaal. Je hebt immers geen zin om door de kou te lopen en als je dan in badkamer komt, is er een oase aan rust en warmte. Ik vind het stiekem ook heel fijn om nadat ik gedoucht heb, de douche nog even te laten lopen en mij dan alvast af te drogen. Op die manier heb ik toch nog de warmte van de douche te pakken voordat ik helemaal droog ben. Ik vind het daarnaast ook heel fijn om lekker in bad te zitten. Ik ga dan met heel veel badschuim daar zitten en laat het bad lekker vol lopen. Ik doe ook vaak van die goeie kaarsjes aan en dan geniet ik van de rust en het licht van de kaarsen. Ik merk dat ik dan volledig tot mijzelf kom en weer even lekker kan ontspannen. Wij hebben laatst wel de badkamer verbouwd. Wij konden de indeling net iets beter maken dan hij eerst was en op die manier hebben wij meer ruimte in onze badkamer. Dit zorgt ervoor dat wij een hangende kast konden ophangen waarin wij meerdere producten kwijt kunnen samen met onze handdoeken. Ons gewone kastje puilt namelijk uit van de spullen, dus het was echt noodzaak om een nieuwe op te kunnen hangen. De badkamer staat ook best vol, want wij hebben dus een wc, bad en douche hierin. Het nieuwe bad is te gek, want er zitten nog van die stralen in waarmee je bubbels kan creëren. Het enige probleem wat wij hadden was dat wij een nieuwe doucheput moesten hebben. Wij hadden namelijk de leiding verlegd en hierdoor paste onze oude doucheput niet meer. Het was best wel een gedoe, omdat wij geen standaard douche meer konden plaatsen. Ik heb dus lang gezocht naar een geschikte doucheput voor ons en deze hebben wij uiteindelijk kunnen vinden. Wij hadden namelijk een brede douche en daarom wilde wij ook een brede doucheput. Dit is uiteindelijk gelukt, want op aquaberg.nl vonden wij onze doucheput. Deze doucheput is precies wat zochten en wij hebben het snel kunnen monteren en de volgende dag stonden wij onder de nieuwe douche.

Wilt u ook een nieuwe doucheput voor in uw badkamer?

Voor goede kwaliteit doucheputten bij u in de badkamer kunt u een kijkje nemen op de site. Die van ons is echt te gek. Hij is nog geen enkele keer verstopt en dat is natuurlijk een zegen, want iedereen weet dat deze dingen nogal vaak tegen een verstopping aanhikken en daar wordt niemand vrolijk van. Die van ons is langwerpig en makkelijk open te krijgen.

Maak uw badkamer een stukje mooier om te genieten

Surf naar de site voor een goed overzicht:

  • Van het aanbod en de kwaliteit van hun producten
  • Van producten die bij u in de badkamer passen
  • Van de dingen die zorgen voor een goede afstroom van water

Ik wens u succes met het maken van uw keuze.

Gerelateerd