Woning 

Jouw badkamer een nieuwe twist geven?

Wil je een frisse look geven aan je badkamer? Met een paar kleine aanpassingen geef je al een nieuwe twist aan je badkamer. De badkamer blijft een ruimte in huis die vaak wordt gebruikt. Daarom is het wel zo fijn als het een ruimte is waar je qua styling blij van wordt. Lees snel verder voor enkele tips om de looks van je badkamer nieuw leven in te blazen. 

Douchewand

Bij een mooie badkamer hoort een douchewand. Niet veel mensen weten dat je met de douchewand vele kanten op kunt. Ook als je je badkamer een nieuwe twist wilt geven, is het een leuk onderdeel om wat mee te doen. Kijk bijvoorbeeld eens naar dit voorbeeld van een zwarte douchewand. De douchewand met het zwarte frame zorgt voor een stoer contrast in je badkamer. Het heeft qua look iets weg van een industriële inrichting. De douchewand veranderen is een kleine aanpassing waarmee je je badkamer al helemaal anders laat ogen. 

Spiegel

Wat daarnaast een bepalend onderdeel is voor de sfeer in je badkamer, is de spiegel. Tegenwoordig zijn er veel spiegels beschikbaar die zorgen voor een leuke sfeer. Een ronde spiegel in een grijze of bronze kleur kan de badkamer al snel een nieuwe twist geven. Of denk aan een spiegel in een rechthoekige maat. 

En het handige van een spiegel is, dat je hem in no-time hebt opgehangen. Je kunt spiegels bovendien op maat laten maken. Voor het creëren van een nieuwe look is de spiegel een leuk object om mee te variëren. 

Accessoires

Om je badkamer nog meer op te leuken, kun je gebruik maken van accessoires. Dit kunnen zowel grote als kleine accessoires zijn. Met kleine details, zoals bijvoorbeeld een zeeppompje, kan je al grote verschillen in sfeer realiseren. 

Andere accessoires waar je mee zou kunnen afwisselen is een mooie douchemat, mooie badkamer planten, een wasmand of handdoeken in een bepaalde kleur. Of ga voor mooie kranen die de look helemaal af maken. Houd wel in gedachte dat het mooi is als je een geheel creeert. Stem de accessoires op elkaar af om een rustig geheel te krijgen.

Gerelateerd