Vloeren 

Wij stellen ons graag aan u voor: Jabostone B.V.

Tegel groothandel Jabostone B.V. bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar. In 2007 zijn wij begonnen met de verkoop van natuursteen tegels aan de regionale markt. Door een structurele groei, continue ontwikkelingen binnen het productassortiment met het oog op een optimale prijs – kwaliteit verhouding en een heldere online visie is Jabostone inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende tegelimporteur & groothandel, actief in Nederland en België. Wij bieden een gerichte selectie tegels van topkwaliteit uit Italië en Spanje. Een weloverwogen mix van de meest populaire soorten en maten voor de Belgische en Nederlandse markt, waaronder vloer en wandtegels van keramiek en natuursteen, maar ook topkwaliteit ‘bijproducten’, zoals tegellijm, voegmortel en tegelgereedschappen, voor een scherpe prijs.

Een frisse collectie met een heldere online focus!

Een fris en vooral ook behapbaar assortiment van topkwaliteit 1e keus tegels waarmee u echt een boost kunt gevan aan uw tegelassortiment. Daar kunt u bij tegelgroothandel Jabostone vanuit gaan. Prachtige 1e keus keramische tegels uit Italie en Spanje en natuursteen tegels uit Turkije en Brazillie. Een weloverwogen mix van de meest populaire stijlen in Nederland en Belgie; Stoere en robuuste betonlook tegels, levensechte natuursteenlook tegels, decoratieve portugese tegels, klassieke ‘zwart – witjes’ van getrommeld marmer en Turks hardsteen, trendy kleurijke keukentegeltjes en sfeervol mozaiek. Wanneer u op zoek bent naar topkwaliteit tegels met een goede prijsstelling, bent u bij ons aan het juiste adres.

Als ‘dropshipper’ van grote e-commerce partijen gespecialiseerd in tegels & sanitair weten wij wat er online speelt en vooral ook wat er online verkoopt. Op basis van deze informatie hebben wij een gerichte online tegelselectie uitgewerkt. Deze producten, die bewezen hebben online goed te verkopen, staan voor u klaar in een gebruiksvriendelijk importbestand met uitgebreide productspecificaties en goede afbeeldingen. U kunt ze morgen al online hebben staan! Maar dat is niet alles; wij ondersteunen dropshipment van A tot Z, voor alle tegels uit onze online selectie bieden wij consumentensamples aan voor een vaste prijs, orders voor 12.00 besteld kunnen wij de volgende werkdag leveren en retouren uit onze online collectie nemen wij gewoon aan. Wij zetten bewust in op een optimale online ondersteuning. Heeft u hulp nodig, dan helpen onze online specialisten u graag. Wij zijn dan ook de tegel groothandel voor online retailers!

Gerelateerd