Wonen 

Kaptafel

Dat wil toch iedere vrouw? Een kaptafel? Ook ik wilde een mooie kaptafel. Ik was het een beetje zat, om me op te maken in de badkamer terwijl mijn man zich uitgebreid stond te scheren. Rustig ’s morgens op mijn gemak een lipstickje opdoen en mijn haar in model brengen, zo’n ochtendritueel wilde ik..Dus op zoek naar een mooie, moderne kaptafel waar ik een een hele tijd plezier van kon hebben. Bij de perfecthomeshop.nl heb ik de perfecte kaptafel gevonden en direct online besteld. Wat een genot om aan mijn eigen kaptafel te zitten zonder de bezigheden van mijn man in mijn ooghoeken te zien.

Wit met spiegel

De kaptafel die ik bestelde en binnen twee dagen in huis had, is een mooi wit exemplaar. Een strakke uitstraling die prima in mijn slaapkamer past. De spiegel die er boven hangt was gratis en in een vierkant model. Het geheel heeft een chique uitstraling en heeft een minimalistische look. Perfecthomeshop.nl., heeft de mogelijkheid om je product op te halen. Ik heb echter gekozen voor verzending, deze is prima verlopen.

Ik ben erg blij met deze kaptafel die voldoende ruimte biedt aan mijn make-up spulletjes. Het blad heeft een breedte 78 cm. en de lengte meet 115 cm. De spiegel is lekker groot. Deze meet 54 maal 83 cm. Het achteraf betalen vond ik erg prettig.

Gerelateerd