appartementen verhuurWonen 

Appartementen verhuur

Stoit is de verhuurmakelaar die aan appartementen verhuur doet. Voordeel is dat dit bedrijf al meer dan 30 jaar ervaring op dit gebied heeft en inmiddels een zeer grote klanten kring heeft opgebouwd. Zo verhuren zij veel woningen aan medewerkers van bijvoorbeeld, High Tech Campus, Philips, Daf en IBM. De medewerkers die hier werkzaam zijn, zijn over het algemeen expats. Mensen die tijdelijk in Nederland komen werken en hier een woonruimte zoeken. De gehele afhandeling wordt door deze makelaar verzorgt, net zoals het innen van de huur en om eventueel storingen en klachten op te lossen.

Voordat je een akkoord gaat geven op het verhuren van jouw woning, gaat er nog een heel traject aan vooraf. Zo moet er eerst duidelijke afspraken zijn die op papier worden vastgelegd. Pas bij een akkoord, worden er papieren getekend en kan Stoit aan de slag gaan. appartementen verhuur

Snel en goed geregeld, appartementen verhuur

Wij hebben al een tijd een kleine flat, die wij gebruiken als een soort vakantie woning. Deze staat in de buurt van de zee en is een zeer gewillige plek. Omdat onze dochter hier een tijd in heeft gewoond, maar nu een ander huis heeft, willen wij deze flat gaan verhuren. Het is natuurlijk jammer om deze weg te doen en verhuren leek ons een goede oplossing. Samen met de makelaar hebben wij een contract opgesteld waarin staat dat wij deze woonruimte voor maximaal vijf jaar willen verhuren. In deze periode hebben wij daar geen omkijken naar en kunnen wij iemand anders helpen met een tijdelijke woonruimte.

Gerelateerd