Wonen 

Lichtkoepel van Lichtkoepels.info

Ik heb een hond en als ik soms de deur uit ga en hij kan even niet mee, dan mag hij lekker even in de garage slapen. Ik ga niet lang weg en de garage is erg ruim met enkel een fiets en wat dozen genoeg ruimte voor de hond dus. Het nadeel was dat het erg donker was en ik steeds het licht moest laten branden. Toen zag ik op Lichtkoepels.info dat je daar zelf je lichtkoepel kon samenstellen. Ik heb er een samengesteld en laten plaatsen op het dak van de garage. Helemaal geweldig die lichtkoepel, hij kan open in de zomer voor verse lucht laat prachtig het zonlicht binnen en naast ikzelf is de hond ook helemaal blij met de koepel.

Welke lichtkoepel

De keuze was groot bij lichtkoepel.info ik heb dan ook wel even nagedacht welke koepel het beste zou zijn. Ik wist meteen dat ik er graag een had die ook open kon zodat de garage optimaal geventileerd kon worden vooral in de lente en zomer. Ik zag bij lichtkoepel.info twee koepels die mij het meest aanspraken, de lichtkoepel ventilerend en de lichtkoepel dakbetreding. Uiteindelijk ben ik voor de ventilerende lichtkoepel gegaan omdat deze minder ver open gaat en het als ik weg ben dus minder makkelijk is voor een inbreker om binnen te komen. Ik heb intussen al weer ruim een jaar veel plezier van de lichtkoepel en raad iedereen die een lichtkoepel wil aanschaffen dan ook zeker aan bij lichtkoepel.info te kijken.

Gerelateerd