Tips 

Netten kopen?

Ben je op zoek naar een net voor verschillende doeleinden? Een sportnet, een valnet of bijvoorbeeld een zandbaknet, je kunt alles vinden bij Nettenshop. Deze specialist heeft een ruim assortiment met verschillende soorten netten van hoogwaardige kwaliteit in verschillende formaten. Daarbij zijn de doeken ook in verschillende te bestellen. De doeken kan je geheel op gewenst formaat bestellen, want ze worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Hierdoor ben je er zeker van dat je de goede beslissing hebt gemaakt.

Het assortiment van Nettenshop

Het assortiment van Nettenshop bevat verschillende categorie├źn waarin je de verschillende netten kan vinden. Zo heb je netten voor over een aanhanger, een valnet, randbeveiliging, een zandbaknet, sportnetten, doeken en zeilen, verschillende soorten bevestigingen, nylon netten en violieren netten. Oftewel: je kan voor elk doeleind wel terecht bij Nettenshop. Heb je een kapot net? Ze repareren ook kapotte netten, maar daarvoor is het van belang om even goed te informeren. Hier kan namelijk geen prijs aan gebonden worden. Stuur daarom ook even een foto op en vraag om een offerte. De specialisten zijn in ieder geval getraind om oude netten te repareren, wanneer je liever geen nieuw net wilt aanschaffen.

Waarom Nettenshop

Nettenshop is dus een echte specialist in netten en ze hebben alles wat je nodig hebt. Na het bestellen van jouw gewenste net is het even de vraag hoe lang dit proces gaat duren. Het net wordt namelijk helemaal op maat gemaakt, maar dit wordt wel door een machine gedaan. Deze is op een bepaalde manier ingesteld. Het kan dus tussen de 5 en 10 werkdagen duren voordat jij jouw net ontvangt. Heb je een net met een afwijkende vorm? Dan wellicht nog iets langer, omdat de rest met de hand gemaakt moet worden.

Overige vragen

Ga je dus netten kopen en wil je nog wat meer informatie ontvangen over de verschillende netten en afmetingen, dan kan je even contact opnemen met de klantenservice. Zij helpen je dan graag verder en kunnen je meer vertellen over al hun producten en de service waarmee zij werken.

Gerelateerd