Uncategorized 

De mooiste eiken panelen voor jouw tuinhuis

Veel mensen denken bij eiken panelen al gauw aan de vloer in hun woonkamer of de wanden van de slaapkamer. Toch is het ook heel mooi om eiken panelen toe te passen op de bouw van een tuinhuisje. Steeds meer mensen vinden het namelijk leuk om een wat luxer tuinhuisje te bouwen. Deze tuinhuisjes zijn niet alleen om te gebruiken als opslag voor gereedschap, maar ook om in de winter lekker te kunnen zitten. Hoe heerlijk is het om een gezellig tuinhuisje te hebben waar je niet alleen in de zomer van kan genieten, maar ook tijdens de rest van het jaar.

De bouw van een luxe tuinhuis

Een echt mooi tuinhuisje is gemaakt van eiken panelen. Daarnaast functioneren deze tuinhuisjes als een soort extra woonkamer waar je kan zitten. Voeg een lekkere zitbank toe en plaats een lekkere kachel in het huisje. Zo blijf je ook in de winter lekker warm. Geen enkel tuinhuis is compleet zonder een wc met een klein keukentje en een bar erin. Zo kun je zelfs gasten ontvangen in het tuinhuis, terwijl je kinderen gewoon in het huis kunnen zitten.

Gasten uitnodigen in een tuinhuis

Een tuinhuis is niet compleet zonder de toevoeging van gasten. Deze gasten kunnen heerlijk dineren en zitten aan de mooie bartafel en genieten van het uitzicht van het huisje over de tuin. Een nog leukere toevoeging van het tuinhuisje? Een hottub of een jacuzzi waar je zowel in de winter als de zomer heerlijk in kan zitten. Zet de tub onder de overkapping van het tuinhuisje en geniet van het warme water onder het genot van een glaasje prosecco. De eiken panelen die je gebruikt voor de bouw van het huisje kan je ook gebruiken als vlonder om de jacuzzi op te zetten. Zo worden de tegels niet zo nat en krijgt je gras niet meer water dan het nodig heeft.

Gerelateerd