Wonen 

Wat koop je bij Bouw-Handel.nl?

In de webwinkel van Bouw-Handel.nl vind je een zeer uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen. Een van de specialismen van de webwinkel zijn rookkanalen. De rookkanaal specialist helpt jou graag aan een passende afvoerpijp voor je kachel of openhaard. De afvoerpijpen voeren veilig de hitte af zodat jij optimaal kan genieten van je kachel of openhaard. Daarnaast biedt de winkel ook alle essentiële onderdelen aan die nodig zijn voor de installatie en bevestiging van de kanalen.

De rookkanaal specialist biedt u het volledige pakket

Neem contact op met de rookkanaal specialist voor al uw vragen. De specialisten hebben al jarenlang ervaring en weten wat de beste koop is. Zij helpen je graag met het samenstellen van de afvoerpijp. Dit is namelijk een specialistische kwestie. Vaak kan de pijp bijvoorbeeld niet direct naar boven aangelegd worden. In dit geval zijn hulpstukken zoals bochten nodig. Daarnaast is het belangrijk een passend eindstuk te kiezen voor op de afvoerpijp. De beste eindstukken zorgen ervoor dat de gassen goed naar boven worden getrokken. Deze kappen worden met en zonder vonkenvanger aangeboden. Voor de bevestiging van de rookkanalen zijn onder andere centreerplaten en steunstrippen vaak noodzakelijk. Laat je ook hierover adviseren door een van de medewerkers van de webwinkel.

Dubbelwandig rookkanaal

De webwinkel raadt eigenlijk altijd aan te kiezen voor een dubbelwandig rookkanaal. De ruimte tussen de wanden van deze pijpen is gevuld met brandvrije en hittebestendige keramische wol. Hierdoor is de ruimte rondom de pijp beter beschermd. Daarnaast zorgt dit voor een betere trek van de lucht naar boven.

Gerelateerd