Spoedservice bij Riool Ontstoppingservice LimburgWonen 

Spoedservice bij Riool Ontstoppingservice Limburg

Spoedservice bij Riool Ontstoppingservice Limburg, is waar je moet zijn als je direct van je verstopping af wilt zijn. Wat was het schrikken toen ik in het huis van mijn ouders kwam tijdens hun vakantie om de post even na te lopen en de bloemen water te geven. Ik kwam direct terecht in een plas water bij binnenkomst. Het toilet was overstroomd en de hele gang stonk inmiddels naar hele vieze geuren. Enfin, ik heb besloten om direct actie te ondernemen en in dit soort gevallen ben ik altijd zo blij dat ik internet heb op mijn mobiel.

Spoedservice bij Riool Ontstoppingservice Limburg

Alsof er niets was gebeurd

Al snel kwam ik terecht bij de spoedservice bij Riool Ontstoppingservice Limburg. Direct heb ik telefonisch contact gezocht met dit bedrijf en mijn probleem werd ook direct serieus genomen. Ik overdrijf niet als ik zeg dat er binnen tien minuten een bus van deze firma voor kwam rijden. Het water werd weggepompt en ook kon er worden gemeten of er sprake was van verstopping. Gelukkig kon de verstopping met een hoge druk worden doorgespoeld. 

Later die avond heb ik nog even flink schoongemaakt omdat het erg rot zou zijn als mijn ouders in een stinkend huis thuis zouden komen de volgende dag. Daarom heb ik nog even gedweild en met een luchtverfrisser door het huis gelopen. Toen mijn ouders thuis kwamen hadden zij geen idee wat er allemaal was gebeurd. Toen ik het verhaal over de verstopping vertelde, waren zij erg blij dat ik direct het juiste bedrijf heb benaderd.

Spoedservice bij Riool Ontstoppingservice Limburg

Gerelateerd