schilder in LeidenSchilderen 

De schilder in Leiden is te vinden bij Van der Zeeuw & Jongmans

Bij Van der Zeeuw & Jongmans  kan je een goede schilder in Leiden vinden. Het is weer tijd geworden om onze woning op te knappen. Deze keer was de buitenkant aan de beurt, binnen hebben wij pas geleden allemaal zelf gedaan. In eerste instantie was het de bedoeling om het buiten ook zelf te doen, maar de gedachten alleen al maakte mij moe. Want een blik verf heb ik zo gehaald, maar daar komt nog heel veel meer bij kijken. Te denken aan een ladder of een steiger. Hiervoor zak ik eerst naar een verhuurbedrijf moeten gaan om deze te huren. schilder in Leiden

Lekker makkelijk, een schilder in Leiden gebeld

Voordat ik alle spullen in huis zal hebben was ik een paar dagen verder en daar zat ik niet echt op te wachten. Daarom heb ik naar een schilder in Leiden gezocht. Deze had ik al eer snel gevonden. omdat er maar één goede in deze omgeving te vinden is. 

Meteen een afspraak gemaakt met Van der Zeeuw & Jongmans. Zij hebben de juiste spullen i huis e de nodige ervaring hiermee. Een paar dagen later,  na mijn telefoontje, zat ons huis weer bijzonder mooi in de verf. Een zeer mooi resultaat, door een topbedrijf gedaan!

Gerelateerd