nieuwbouw Etten-LeurWonen 

Nieuwbouw Etten-Leur is mooier dan ik dacht

nieuwbouw Etten-Leur

De mooiste woningen

Ik ben het gewend om in grote steden te wonen, en ben daarom ook het soort bouw uit de grote steden gewend. Dat is aan de ene kant eeuwenoude herenhuizen en aan de andere kant de mooiste niewbouw. Van nieuwbouw Etten-Leur had ik niet zo veel verwacht, maar nu ik er aan het zoeken ben voor een nieuwe woning ben ik echt niet ontevreden! De huizen zijn voornamelijk veel groter dan ik verwacht had, voor een betere prijs dan in de grote stad.

Ik wilde graag een nieuwbouw woning, maar daarnaast wil ik ook gewoon heel graag voorzien zijn van alle luxe. Ik zoek bijvoorbeeld een huis met een royale badkamer en een ligbad. Nu ik ga kopen wil ik ook meteen dat mijn huis precies is naar mijn wens. En dat gaat mij nu echt wel lukken.

nieuwbouw Etten-Leur Huis of appartement

We hebben eerst nog getwijfeld wat we moesten gaan doen, een appartement of een vrijstaande woning, want rijtjeshuizen zijn dan ook niet echt mijn ding. Maar een appartement daarom ook niet, dus dat hebben we al gauw afgeschreven. Nu zoeken we naar een woning met een tuin waar ook de hond lekker rond kan rennen. We willen dat hier iedereen gelukkig wordt, dus we hebben veel ruimte nodig. Zijn er nog tips over wat voor woning ik eens moet gaan bekijken? Misschien hebben we nog de optie een kleinere woning te vinden maar wel een verbouwing te laten doen of een aanbouw te plaatsen. Dat wordt een gedoe maar dat is het vast waard uiteindelijk!

Gerelateerd