GevelbekledingWonen 

Gevelbekleding was echt nodig

Gevelbekleding

Toe aan nieuwe gevelbekleding

Als je een huis van veraf bekijkt ziet het er vaak gewoon prima uit. Je ziet de kleine scheurtjes niet en ook niet dat het vies wordt. We wilden graag meer aan ons huis doen en ik ging van dichtbij bekijken hoe het er voor stond. Toen ik zag hoe slecht het was wilde ik meteen nieuwe gevelbekleding. Gevelbekleding kon namelijk echt het verschil maken; dat had ik al gezien bij een vriendin. Heb je al houten gevelbekleding, dan kan simpelweg een likje verf het werk al doen. Een mooi lak laag daarover heen en je huis kan er weer jaren tegenaan. Het verbeteren van de huidige gevelbekleding wilde ik zelf nog wel aanpakken, echter had ik niet de tools om bovenaan het huis te komen. Toen besloten we Heering in te schakelen voor onze gevelbekleding. Hier en daar hebben we namelijk nieuwe bekleding laten installeren en het huis ziet er weer droomachtig uit.

Gevelbekleding

Mooi uitzicht

Ik heb nu het beste uitzicht wanneer ik uit het raam kijk. Ik krijg zelfs complimenten van mijn buren over hoe goed het huis er weer uitziet. Nu willen ze zelf ook aan de slag, wat ik wel begrijp natuurlijk. Alles ziet er slechter uit wanneer je het van dichtbij bekijkt, dus doen we dat vaak niet. Nu wilde ik wel echt verantwoordelijkheid nemen voor het uiterlijk van mijn huis. Of ik nu dichtbij of veraf sta, ik heb een woning waar ik trots op ben! Binnenkort wil ik ook nog eens de voegen laten verbeteren en dan is het helemaal af.

Gerelateerd