Sanitair 

Nieuw toilet nodig? Dan zit je met Geberit altijd goed!

Zoek je een nieuw toilet, dan zijn de systemen van Geberit een aanrader. Dit merk staat al meer dan een halve eeuw bekend om zijn hoogwaardige inbouwreservoirs. Doordat dit merk al zo’n lange geschiedenis heeft en nog steeds actueel is, ben je altijd gegarandeerd van onderdelen. Vind je duurzaamheid belangrijk? Ook dan is dit merk een goede keus, vanwege het minimale waterverbruik in combinatie met de optimale werking. Ontdek hier de voordelen van de complete toiletsets van Geberit. 

Een compleet toilet met alles erop en eraan

Waar veel mensen, die voor de eerste keer een toilet installeren, niet aan denken, is dat je hiervoor meer nodig hebt dan alleen de toiletpot. Je hebt ook andere onderdelen nodig, om de wc goed te laten functioneren. Denk onder meer aan de zitting en het spoelsysteem. Kies je voor een toiletset van Geberit, dan is dit geen probleem. Bij dit merk ben je aan het juiste adres voor een alles-in-een oplossing; toiletpot, zitting, drukplaten én spoelsysteem. Je hebt alles in één keer in huis; de installatie kan beginnen. Je hebt wel de keuze uit diverse soorten toiletsets, zoals de UP100 set, UP320 set en de UP720 set.

Geberit toiletten in uiteenlopende uitvoeringen

Hoewel dit topmerk in sanitair veel aandacht heeft voor praktische oplossingen, besteden ze tegelijkertijd eveneens veel aandacht aan vormgeving en stijl. Deze praktische toiletsets zijn daarom in vele uitvoeringen beschikbaar. Alle exemplaren blinken uit in een modern design. Er zijn wel enkele nuanceverschillen op het gebied van compactheid en de uitstraling. Het ene toilet heeft strakke lijnen, het andere rondingen. Het is maar net waar je van houdt. Heb je veel ruimte voor het toilet of moet het juist goed passen in een erg krappe ruimte? Geen probleem, want Geberit heeft altijd wel een geschikte oplossing voor je klaarstaan. 

Extra praktische en hygiënische functies

Een van de extra praktische functies van een Geberit toilet is de zogeheten softclose zitting. Je kent het wel; je wilt de wc-bril dichtdoen en dan valt deze met een harde klap dicht. Dat is met de softclose zitting verleden tijd. Hiermee zakt de bril altijd zachtjes naar beneden en gaat zonder herrie dicht. Voor meer hygiëne heeft Geberit het ‘rimfree systeem’ ontwikkeld. Oftewel, het toilet heeft geen spoelrand, waaronder vuil zich kan ophopen. Er zijn ook toiletten met een Slimseat met onder meer een ‘quick release’. Dit betekent dat je de zitting gemakkelijk kunt verwijderen om het toilet te reinigen. Daarna zet je zitting eenvoudig terug. 

Is een toilet installeren moeilijk?

Heb je weinig ervaring met het installeren van een toilet, dan vraag je je misschien af hoe dit moet en of het moeilijk is? Wanneer je kiest voor een praktische toiletset van Geberit, dan zul je merken dat dit heel eenvoudig is. De sets zijn namelijk voorzien van een Easy Fast Fix systeem. Hiermee is de installatie van een toilet met verdekte bevestiging heel eenvoudig. Laat je eens adviseren door een echte expert in sanitair. 

Gerelateerd