Woning en Tuin 

Gehard glas op maat nodig? Kijk dan snel even op deze site!

Het huis waar wij in wonen is een fantastisch huis. We zijn destijds op de charme van het huis gevallen en de geheel eigen stijl waar dit huis in gebouwd is. Het is een huis dat in elk opzicht anders is dan de meeste doorsnee huizen. Alles wijkt af van het ‘normale’. Zo is de indeling totaal niet wat je ervan verwacht en ook alle maten wijken af. Juist deze aspecten maakte het huis voor ons erg bijzonder en wonen wij erg graag. Deze woning is dusdanig in te richten dat als we straks oud zijn er ook nog kunnen blijven wonen. De enorme woonkamer is afgescheiden van de keuken door een prachtige glaswand. Echter bij het bouwen van de woning heeft men geen rekening gehouden met een stukje veiligheid aangaande de glazen wand. Hier willen wij graag verandering in brengen door de glazen wand te vervangen voor Gehard glas op maat. Het zal een kostbare aangelegenheid zijn maar de veiligheid is voor ons vele malen belangrijker. We zijn dan ook op het internet gaan zoeken naar Gehard glas op maat. We hebben diverse sites bezocht maar konden niet precies dat vinden wat we graag wilden hebben. Gehard glas op maat kunnen bestellen is niet voor veel sites weggelegd. Uiteindelijk hebben we wel gevonden wat we graag willen hebben en we kunnen het Gehard glas op maat bestellen bij de site glasgigant.nl. We hebben contact gezocht met deze site en geïnformeerd naar de mogelijkheden om Gehard glas op maat te bestellen. Gelukkig was dit geen enkel probleem en ook van de afmetingen schrokken zij niet. Nadat we alles voor de zekerheid nog eens hebben gemeten waren we zeker van onze zaak en hebben we het Gehard glas op maat besteld bij deze site. Door de afwijkende afmetingen zullen we nog even op onze glazenwand van Gehard glas op maat moeten wachten. Het wachten maakt ons niet uit, we zijn blij dat we door deze site de mogelijkheid hebben om de huidige glazen wand te vervangen en daardoor een stuk veiligheid creëren binnen onze dagelijkse leefomgeving. Blij dat we deze site hebben gevonden.

Dit is de site waar u zijn moet als u goed gehard glas op maat wilt bestellen

Wanneer u een bepaald soort glas nodig heeft in een afwijkende maat, dan kunt u niet bij iedere willekeurige glasleverancier terecht. Het is dan fijn om een adres achter de hand te hebben die u kan helpen aan elke glassoort in iedere gewenste maat. Voor ons is dat deze glasleverancier. Zij hebben ons geholpen aan een glaswand met afwijkende maat.

Heeft u speciale wensen?

Dankzij de website glasgigant.nl, hebben wij onze huidige glaswand kunnen vervangen door een glaswand die meer veiligheid biedt. Wij zijn dan ook uiterst tevreden over deze site omdat:

  • Zij een prima service verlenen.
  • Zij ons vakkundig advies hebben gegeven.
  • Zij een nette offerte voor ons hadden.

Indien u om welke reden dan ook nieuw glas nodig heeft in welke maat dan ook, dan raden wij u aan contact op te nemen met deze site.

Gerelateerd