deurmattenWonen 

Deurmatten

Goede deurmatten houden je vloer schoon en zorgen dat de vloer niet glad wordt door nattigheid. Daarnaast draagt een mooie deurmat bij aan een uitnodigende entree. 

Deurmatten koop je bij Superwoonwinkel

deurmatten

Deze internetwinkel heeft vele soorten deurmatten in voorraad, die je gemakkelijk en snel kan bestellen. De deurmatten zijn er in zeven kleuren, drie soorten materialen. Er zijn machine wasbare deurmatten, kant & klare deurmatten en deurmatten die je op maat kan laten maken. Let bij je aankoop ook op de hoeveelheid wateropname. Meestal staat dit op de site erbij vermeld. Houd ook in je achterhoofd hoeveel mensen per dag er gebruik gaan maken van de mat; de intensiteit van het gebruik dus. 

Hoe bestel ik deurmatten op maat?

Dit werkt heel eenvoudig: je gaat naar deurmatten en zet links bij ‘specificaties’ het vinkje ‘Op maat’ aan. Kies de gewenste vorm en formaat (in centimeters) en klik op bestellen. Als je dit voor 16:00 doet, is het de volgende dag al in huis. Vanaf twintig euro is de verzending gratis. Zo krijg je precies maatwerk. Tenslotte kan je achteraf betalen of direct afrekenen. Mocht je onzeker zijn, bestel dan eerst een staaltje van slechts een euro.

De voordelen van Superwoonwinkel

  • Een groot aanbod tegen lage prijzen
  • het gemak van online winkelen
  • een gebruikersvriendelijke website
  • Een vriendelijke en deskundige klantenservice voor een deskundig advies 
  • Eenvoudig betalen, ook achteraf
  • Snelle en goedkope levering

Klantenservice

Voor al je vragen en advies kan je terecht bij de klantenservice. Het telefoonnummer van de klantenservice is 085-0471624 en hun e-mailadres is klantenservice@superwoonwinkel.nl.

Gerelateerd