UPC televisie pakket

upc Opzoek naar een Televisie aanbieder? Dan zit je goed bij UPC. Bij UPC TV kun je kiezen uit drie verschillende pakketten, dus er is er altijd eentje geschikt voor jou. NPO 1,2 en 3 worden automatisch in HD uitgezonden en UPC TV biedt ook verschillende extra’s.

Digitaal Kabel TV & Radio

Het Digitale Kabel TV &Radio pakket biedt je 30 Tv­zenders aan waarvan er 3 in HD zijn. 15 Van deze zenders kun je binnen en buiten kijken op je tablet bijvoorbeeld en dit alles voor een leuke prijs. Het Digitaal Kabel TV & Radio pakket is ook een basispakket.

Digitaal TV Starter

Het Digitale TV Starter pakket biedt je meer dan 70 zenders aan en 15 van deze 70 zenders zijn in HD. Je hebt de mogelijkheid om meer dan tientallen zenders buiten huis te kunnen kijken, je kunt 40 zenders online bekijken en je kunt TV Gemist van vandaag en gisteren terug kijken. Ook krijg je een HD Mediabox en korting op je apparatuur.

Digitaal TV Royaal HD

Het Digitale TV Royaal HD pakket biedt je meer dan 110 zenders aan en 37 van deze 11 zenders zijn in HD. Je kunt tientallen zenders binnen en buiten huis kijken (je tablet bijvoorbeeld), je kunt 70 zenders online bekijken en je kunt TV Gemist van de afgelopen 10 dagen terugkijken. Ook krijg je UPC on Demand, een HD Mediabox en korting op je apparatuur.

Wil je meer informatie? Ga dan naar onze website.logo (1)