Tuin Wonen 

Topkwaliteit terras windschermen bij Xterior

logo (1)Misschien zit je erover te denken om je terras een stuk comfortabeler te maken door middel van terras windschermen. Ik ben op dit onderwerp gekomen door mijn zus, zij heeft er laatst een aangeschaft en ze was er erg tevreden over. Ze heeft haar terras op een plek waar veel wind komt, daardoor heeft ze ook hoge kosten door heaters. Het kan prijzig zijn om een terras windscherm aan te schaffen (advieskosten, installatiekosten etc), bij Xterior was dit niet het geval. Er werd meteen een totaalprijs opgesteld, zodat er geen verassingen achteraf zouden komen. Ze vertelde me dat er een afspraak werd gemaakt om al haar wensen door te spreken, daardoor heeft ze een goede keuze kunnen maken. Ze heeft gekozen voor een mobiel windscherm, zo kan ze haar windscherm altijd makkelijk verplaatsen.

Kwaliteit staat centraalwindschermterras

Mijn zus heeft dus terras windschermen aangeschaft bij Xterior. Ze vertelde me dat dit bedrijf al jaren actief  is op het gebied van terrasverwarming, ze hebben dus veel ervaring en dat schept vertrouwen moet ik eerlijk zeggen. Ze werken niet alleen maar voor particulieren maar ook voor horecagelegenheden, dat is misschien een goede tip voor een vriendin die net haar eigen restaurant is begonnen! Een windscherm kan haar bezoekers behoeden voor slecht weer. Dankzij de ervaring van mijn zus kan ik iedereen aanbevelen om een windscherm te nemen, het zorgt echt voor een comfortabeler terras.terraswindschermen

Gerelateerd