sierbeton-online-logo-1438865503Wonen 

Raamdorpels van steen

raamdorpel-basalt-210x5080Een tijdje geleden heb ik een schilder langs laten komen om mijn huis te verven. Toen de schilder bezig was met de kozijnen vertelde hij mij dat de raamdorpels van hout allemaal verrot waren. De schilder kon de raamdorpels niet meer mooi herstellen en daarom heeft hij mij aangeraden om stenen raamdorpels te plaatsen.

Voordelig besteld

In het begin baalde ik heel erg, omdat dit betekende dat het uiteindelijk duurde ging worden dan ik in eerste instantie had verwacht. Als ik nieuwe raamdorpels wilde bestellen dan moest ik dat wel voor elk raam doen.

Via het internet heb ik gezocht naar nieuwe raamdorpels, omdat ik wilde weten hoe duur dit ongeveer ging zijn. De kozijnen zouden zwart geverfd worden en daarom moest ik ook zwarte raamdorpels hebben.

raamdorpel-blue-cloud-170x3060De prijzen van de raamdorpels waren een stuk lager dan dat ik ingeschat had. Toen ik alles had berekend kwam ik eigenlijk helemaal niet zo veel duurder uit. Samen met de schilder had ik overlegd welke raamdorpels het beste zouden passen. Toen ik alle gegevens had kon ik de raamdorpels gaan bestellen.

Toen de raamdorpels binnenkwamen heb ik een klusjesman laten komen om de raamdorpels te plaatsen. Binnen een dag waren de raamdorpels vervangen en de schilder kon daarna gelijk aan de gang.

Het nieuwe schilderwerk ziet er heel erg goed uit. De dorpels hebben er eigenlijk voor gezorgd dat de kozijnen nog mooier zijn en mijn huis heeft nu een modernere uitstraling. In het begin baalde ik heel erg, maar ik ben blij dat het er nu zo mooi uitziet!

 

Gerelateerd