Ga houtrot tegen met OB&P Ongedierte bestrijding en preventie

OB&P Ongedierte bestrijding en preventie Om onze gevel te redden hebben mijn vriend en ik gebruik gemaakt van de diensten van OB&P Ongedierte bestrijding en preventie. Wij merkten namelijk dat het hout hier steeds wat zwakker begon te worden. Onder de vensterbank lagen heel vaak snippers en dat is natuurlijk geen goed teken. Nu is het zo dat mijn vriend bouwvakker is en die heeft het toen allemaal weer dicht gemaakt. Dit leek heel even een goed effect te hebben, maar na een week begon het toch weer met afbrokkelen. Toen dit zo was, wisten wij dat hier echt iets aan gedaan moest gaan worden. Eerst hebben wij een aannemer laten kopen en die vertelde ons dat alles vervangen moest gaan worden. Dit zou heel erg duur worden en daarom heb ik hier niet direct mee ingestemd.

OB&P Ongedierte bestrijding en preventie

Een andere mogelijkheid

Ondanks dat mijn vriend het liever niet wilde, heb ik OB&P Ongedierte bestrijding en preventie langs laten komen. Zij vertelde mij dat wij last hadden van een bepaalde worm dit dit materiaal opeet. Hierdoor ontstaan er hele gangen en dat verklaarde alles eigenlijk. Gelukkig hebben zij mij toen ook direct verteld dat het gemakkelijk opgelost kon worden door hen. Dit heb ik natuurlijk wel even overlegd, maar het was het proberen sowieso waard. Het is namelijk een stuk goedkoper om dit te laten doen, dan dat wij de hele muur eruit zouden halen. Inmiddels zijn wij van het hele probleem af en daar ben ik dit bedrijf onwijs dankbaar voor. Echt een aanrader voor iedereen!