DubrovnikWonen 

Dubrovnik zou een mooie vakantie locatie kunnen zijn!

Als je graag naar een mooie stad op vakantie wilt, zou Dubrovnik een goede optie kunnen zijn. De stad ligt in Kroatië, hier is voldoende te zien. Ook zijn er veel verschillende activiteiten te doen. Hier kun je meer lezen over wat je op vakantie naar Dubrovnik zou kunnen doen!

Dubrovnik

Bekijk de stad van een hoger punt

Dubrovnik is een stad die omsingeld is door muren. Deze muren zijn in de geschiedenis om de stad heen gebouwd om te dienen als beveiliging. Door deze muren kon niemand zomaar de stad betreden. Nu kun je op de muren lopen om vanaf een hoger punt de hele stad te kunnen zien. Doordat de muur rondom is, kun je veel plekken zien. Dit zorgt ervoor dat je kan genieten van een prachtig uitzicht.

Zoek de rust op vanuit de drukke stad

Als je graag de rust wilt opzoeken kun je dit doen door met een boot naar een van de eilanden te gaan die voor de kust liggen. Het is daar erg rustig en zeker leuk om eens heen te gaan. Het is een groot verschil met de drukke stad. Er zijn een hoop boten die naar de eilanden toe gaan. Vaak kun je dan ook in de zee zwemmen. Dit is leuk om te doen in het heldere water en zorgt gelijk voor wat verkoeling van het warme weer.

Gerelateerd