Tips 

De beste verfsoorten van dit moment

Wanneer je jouw woning een make-over wilt geven is het verven van de muren een van de grootste klussen. Niet alleen moet je ervoor zorgen dat de verf goed wordt aangebracht, het is ook nog eens belangrijk dat je een goede kwaliteit verf koopt. Er komt meer bij kijken dan eventjes naar de bouwmarkt gaan om de eerste beste verf te kopen die je ziet. In dit artikel geven we een aantal voorbeelden van verf van hoge kwaliteit.

Juton verf

Juron is een van de toppers onder de verven van dit meer moment. De verf van Juton wordt steeds vaker door zowel vakschilders als doe-het-zelvers gebruikt. Het is een goede verfsoort die makkelijk is aan te brengen. Een ding wat dit merk zo speciaal maakt is dat de verf erg goed kan tegen verschillende weersoorten.

Trae lyx verf

Een ingewikkelde naam, maar wel een van de beste op de markt. Trae Lyx heeft een enorm assortiment aan verfsoorten van goede kwaliteit. Neem bijvoorbeeld de Trae Lyx Naturel Finish, dit is een van de meest verkochten verfsoorten van dit moment.

Wijzonol

Ten slotte een merk van een Nederlands familiebedrijf, namelijk Wijzonol. Wijzonol ontwikkeld de beste verf al voor ruim honderd jaar en is nog steeds een grote speler op de markt. Wijzonol kan door de ervaringen en het gebruik van innovatie altijd de beste verf blijven door ontwikkelen. De Wijzonol Aqua Zijdeglans is bijvoorbeeld een van hun topproducten.

Kijk altijd goed welke verf bij jou past. Bij het kopen van de verf is het altijd belangrijk om te kijken voor welke ondergrond de verf bedoeld is en of de glansgraad goed klopt bij jouw wensen.

Gerelateerd