Houten jaloezieën zijn er voor iedereen

Ook al heb je voor jouw raam meer nodig dan de standaardbreedte van maximaal 2.70 meter, dat is geen probleem. Wij kunnen verschillende oplossingen aanbieden voor extra brede houten jaloezieën Denk bijvoorbeeld aan verschillende sets naast elkaar met één koof. We zorgen dan dat de lamellen zoveel mogelijk in één lijn komen te hangen, zodat het er visueel rustig uitziet. We helpen je graag om de juiste keuze te maken, want wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en hebben al jaren ervaring met alle soorten raamdecoratie.

Een jaloezie is in elk kozijn te plaatsen
Hoe de situatie ook is, er past altijd een houten jaloezie. Want de koof kan in de dag (dat is de ruimte tussen de houten randen van je raamkozijn) of op de dag of strak tegen het plafond geplaatst worden. Soms is het een kwestie van smaak, soms is er maar één optie mogelijk. Want je moet bij het plaatsen van houten jaloezieën wel rekening houden met de handgrepen van je raam of deur. Hout is niet flexibel. Het voordeel is dan wel dat hout lekker strak hangt en niet opzij gaat voor en zuchtje wind.

Stoer en breed
De breedte van de lamellen bepaalt hoe stoer jouw jaloezieën ogen. Bij een industriële look zonder tierelantijnen past de breedste soort misschien wel het beste. Maar omdat hout van zichzelf al een robuuste uitstraling heeft kun je ook de smallere lamellen combineren met een stoer interieur. Het gewicht van de jaloezieën is natuurlijk wel een factor om rekening mee te houden, daarom is het fijn dat er een keuze is. En wist je dat je kunt variëren met verschillende kleuren ladderband? Elke kleur geeft een ander karakteristiek accent aan jouw houten jaloezie. En als je geen ladderband wilt, kies je toch gewoon voor de standaard optrekkoorden? Dat kan altijd bij Cirluna.

Gerelateerd