De RVS glijbaan van Van Besouw Metaal

01.28-300x400Van Besouw Metaal is al ruim dertig jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van leerzame, leuke en uiteraard geheel veilige speeltoestellen voor kinderen in en buiten Nederland. Zo heeft Van Besouw Metaal al vele AVO speeltoestellen, zoals de bekende RVS glijbaan, gemaakt voor scholen, maar ook voor horecagelegenheden en gemeenten. Meer over de speeltoestellen van Van Besouw Metaal, lees je in dit artikel.

Het uitgangspunt van Van Besouw Metaal

01.20-400x300Van Besouw Metaal vindt het belangrijk om alleen AVO speeltoestellen te produceren waarbij het kind centraal staat. Dit betekent dat niet alleen de veiligheid van het kind voorop staat, maar ook geprobeerd wordt om ultiem speelplezier te creëren en spelenderwijs ontwikkelen mogelijk te maken. Zo zijn de speeltoestellen van Van Besouw Metaal dus niet alleen veilig, maar ook een garantie voor speelplezier en spelenderwijs ontwikkelen.

De uitdaging van Van Besouw Metaal

01.23-400x300Toen Van Besouw Metaal dertig jaar begon met het ontwerpen en produceren van speeltoestellen, was het natuurlijk een uitdaging om naast metaal ook andere materialen te gebruiken. Zo wilde Van Besouw Metaal niet alleen speeltoestellen ontwikkelen van metaal, maar ook materialen gebruiken bij het ontwikkelen en produceren van speeltoestellen, zoals RVS en rubber in bijvoorbeeld de glijbaan. Door deze uitdaging met vastberadenheid en passie aan te gaan, is het Van Besouw Metaal uiteindelijk gelukt om uit te groeien tot een specialist op het gebied van veilige, leuke en leerzame speeltoestellen. De speeltoestellen van Van Besouw Metaal bestaan dus niet alleen uit metaal, maar worden geproduceerd uit de beste materialen voor het beste speelplezier.

Gerelateerd